Dit vinden wij heel gewoon

Standaarden

BHUGE houdt altijd rekening met de nieuwste standaarden van het web. Hierdoor hebben onze oplossingen een lange houdbaarheidsdatum! 

Meten = Weten

BHUGE geeft u inzicht in uw webstatistieken. Hiermee kunt u precies zien wat er wel, en wat er niet goed gaat.

Begeleiding

Als u niet zo thuis bent in het hele online gebeuren kan het misschien wat overweldigend zijn. Wij nemen u graag bij de hand en helpen u waar nodig. 

Totaalpakketten

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere disciplines, hierdoor kunnen wij u totaalpakketten aanbieden. Van A tot Z wordt alles geregeld, precies zoals u dat wilt!

Background Image

Ontwerp

Fris, passend en van deze tijd

Uw voorkomen op zowel offline als online gebied is belangrijk. De eerste indruk telt. BHUGE weet dit maar al te goed en gaat daarom graag voor u aan de slag. BHUGE werkt graag vanuit bewezen design toepassingen waardoor u het beste voor de dag komt. 

 

Kom in contact

Background Image

Ontwikkeling

Efficient, cross-browser en dynamisch

Een goede website komt niet zomaar uit de lucht vallen. BHUGE ontwikkelt zijn websites door gebruik te maken van de laatste standaarden van het web. Hierdoor wordt bijvoorbeeld uw website op ieder apparaat correct weergeven. Hier gaat veel tijd en liefde in zitten, maar daar draaien wij onze hand niet voor om.

Background Image

WordPress

CMS, vrijheid en kwaliteit

Een CMS-systeem is de ideale oplossing als uzelf beheer wilt houden over uw content. U kunt gemakkelijk tekst en afbeeldingen zelf aanpassen. Wij van BHUGE ontwikkelen onze websites met WordPress een veel gebruikt CMS-systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Background Image

Problemen oplossen

Doelgericht, helder en uniek

Met alleen een website bent u niet vaak nog niet klaar. Iedere situatie is anders en vraagt een andere aanpak, gelukkig is BHUGE van alle markten thuis. Samen creëren we de ideale situatie op zowel offline als online gebied!

 

Kom in contact