Hallo daar!

Mijn naam is Bram Huisman en ik ben een freelance webdeveloper met een liefde voor pixels en code. In 2014 ben ik gestart met BHUGE waardoor ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Met mijn technische kennis van HMTL, CSS, Javascript en WordPress PHP weet ik ideeën en problemen om te zetten in functionele communicatiemiddelen. 

aq_block_4

Dit is typerend voor BHUGE

 • Analyse

  Een gedegen analyse is belangrijk voor online succes. Natuurlijk kost dit tijd en moeite, maar uit ervaring is gebleken dat dit meer dan de moeite waard is. We bekijken uw huidige situatie en door kritische vragen te stellen blijven we samen sparren om tot het beste eindresultaat te komen.

 • De juiste oplossing

  De vraag: "Wij willen graag een website omdat onze concurrent deze ook heeft." horen wij vaak voorbij komen, maar is in veel gevallen niet correct. Een website maken omdat iedereen een website heeft is een foute gedachte. Misschien is een website wel niet de beste oplossing maar een informele webapplicatie wel? Wij sparren graag met u over verschillende oplossingen die ook daadwerkelijk effect zullen hebben.

 • Ontwerp & Ontwikkeling

  De ontwerpen van BHUGE zijn van deze tijd en hebben een lange houdbaarheidsdatum. Of het nu een zakelijke of creatieve uitstraling moet hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. BHUGE houdt zich up-to-date door het lezen van veel blogs en artikelen. Natuurlijk blijven experimenten omtrent de nieuwste programmeer technieken niet uit, zo bent u verzekerd van kwaliteit.

 • Optimalisatie & Support

  BHUGE gaat uit van het principe: "Als jij niet voor je klant zorgt, dan doet jouw concurrent het wel." We zetten daarom graag een stapje extra voor u. Er zijn altijd mogelijkheden voor extra begeleiding. Denk hierbij aan het toepassen van SEO (Search Engine Optimalisation), het inrichten van uw social media kanalen, het inzichtelijk maken van uw web statistieken en CMS-trainingen.